Tarieven

Voor systeemtherapie gelden de volgende tarieven:

Tarieven:

Vanaf 1 maart 2023 gelden de volgende tarieven:

Individuele therapie & gezin- en relatietherapie

75 minuten  €125, 00

Coachings trajecten

75 minuten  € 125,00 (exclusief BTW)

telefonische consult € 25,00 ( per 15 minuten)

Vergoeding: 

Wanneer u een aanvullende verzekering heeft, kunnen de kosten gedeeltelijk vergoed worden tot een bepaald maximumbedrag per jaar. Deze vergoeding valt onder de zg. alternatieve (psychosociale) zorg. Er zijn echter een aantal zorgverzekeraars die ondanks de AV niets vergoeden, zoals bijvoorbeeld Zorg en Zekerheid.
Om te weten voor welke (gedeeltelijke) vergoedingen u in aanmerking komt, wijs ik u op de website van de NVPA.

Ik raad u aan, om bij uw ziektekostenverzekeraar te informeren.  U kunt vermelden dat ik bij de NVPA ben aangesloten. Vermeld hierbij dat het om Psychosociale Zorg gaat. Wanneer zij een AGB code willen weten verzoek ik u om contact met mij op te nemen, dan kan ik dit u geven.

Sinds 1 januari 2015 vergoed de gemeente de therapiekosten voor minderjarige kinderen. In sommige gevallen zijn er mogelijkheden vanuit de jeugdwet voor een PGB budget voor gezins- en relatietherapie. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met de gemeente van uw woonplaats.

Afzegging en verzuim
Indien U een afspraak minder dan 24 uur tevoren afzegt of wijzigt, of indien U een afspraak verzuimt na te komen, dan wordt deze afspraak alsnog in rekening gebracht. Het tarief en de duur van een zitting liggen vast.

Je kunt mij mailen voor vragen. In de mail hoef je geen inhoudelijke informatie te geven. Je naam en telefoonnummer zijn voldoende. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ook mijn voicemail inspreken dan zal ik je daarna terugbellen.

Geregistreerd bij de de volgende beroepsverenigingen:  NVPA, RBCZ, NVRG en het SKJ.

Geregistreerd  EFT therapeut

KVK nummer: 65352807

G.E.R.T. in Purmerend